Lakše je poslovati kad znate znanje. Na edukaciju iz digitalnog marketinga su dobrodošli svi, od početnika do naprednih marketingaša - svi koji posao ne prepuštaju sreći nego znanju.

Svjesni ste svih prednosti digitalizacije poslovanja. Poznat Vam je doseg digitalnog marketinga i engagement kojeg možete postići dijeljenjem sadržaja. Već ste proučili temeljne odrednice inbound marketinga i marketing automation-a.

I sve vam se to čini malo previše.

Ali, ne brinite. Uz vodstvo onih koji sve to uspješno rade od glave do pete, i čiji rad je ukrašen rastom drugih, i vama će uskoro prihodi porasti.

To je obećanje mjerljivo brojkama.

Klasični marketing trudio se jednom porukom doprijeti do što većeg broja ljudi. Pritom su se ulagali nadljudski napori da se ta poruka učini što manje bezličnom. No, u tome su uspijevali samo najbolji. Ili najbogatiji.

Danas, digitalni marketing izokreće sve to naglavačke i omogućuje velike brojke uz njegovanje prisnog odnosa, u stilu malih poduzeća. Nakon desetljeća „hladnog“ marketinga, digitalni je marketing ponovo stvorio prilike za topli, ljudski pristup u poslovanju.

  • Digitalni marketing ima snažno istaknutu DIY etiku. Slobodni ste posve sami, svojim riječima, ispričati i njegovati priču svojeg branda.
  • Digitalni marketing potiče tvrtke na kreativnost u osmišljavanju sadržaja i daje tvrtkama društvenu odgovornost da educiraju svoju publiku umjesto provođenja običnog hard-sellinga.
  • Digitalni marketing je potkrijepljen jasnim metrikama koje tvrtkama omogućuju personaliziranu komunikaciju sa svojim kupcima, te jednostavno i brzo mjerenje poslovne isplativosti.

I sve to možete naučiti od nas:

  • Kako pretvoriti digitalni svemir u vlastito igralište.
  • Kako iskočiti na vrhu tražilice.
  • Kako s kupcima biti na „ti“.
  • Kako sve to pretvoriti u svoj rast. 

GROW HERE.

ŽELIM DOGOVORITI KONZULTACIJE